Мінімальне замовлення 25 кг (мішок)
Сорбінова кислота або 2,4-гександієнова кислота — це одноосновна ненасичена карбонова кислота аліфатичного ряду. Сорбінова кислота являє собою безбарвні кристали, t пл 134 °C, t kiп 228 °C, нерозчинні у воді, добре розчинні в спирті. Сорбінова кислота міститься в соку горобини (Sorbus aucuparia). Сорбінова кислота зареєстрована як харчова добавка Е200.
Застосування
Сорбінова кислота є природним консервантом і має такі властивості:
• висока антимікробна дія;
• не змінює органолептичних властивостей харчових продуктів;
• не має токсичності;
• не виявляє канцерогенних властивостей;
• надає сприятливу біологічну дію на організм (підвищує імунологічних реактивностей і детоксикаційну здатність організму);
• дає змогу збільшити термін зберігання харчових продуктів.
Сорбінову кислоту застосовують для консервування різних харчових продуктів і в органічному синтезі.
Сорбінова кислота (Е200) — харчова добавка, застосовується для консервування й запобігання пліснявості безалкогольних напоїв, плодово-ягідних соків, хлібобулочних кондитерських виробів (мармелад, джеми, варення, креми), а також зернистої ікри сирів, напівкопчених ковбас і під час виробництва згущеного молока для запобігання його потемнінню (перешкоджає розвитку шоколадно-коричневої цвілі).
Сорбінова кислота також використовується для оброблення пакувальних матеріалів для харчових продуктів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Мішок |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
Вага | 25000 г |
- Ціна: 5 625 ₴/мішок