Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Синоніми | Натрій лимоннокислий двоводний, натрієва сіль лимонної кислоти 2-хводна, Тринатрій цитрат дигідрат, Е331 |
---|---|
Міжнародна назва | Trisodium citrate dihydrate, Citric acid trisodium salt dihydrate |
Формула | C6H5Na3O7·2(H2O) |
Молекулярна маса | 294,1 |
CAS | 6132-04-3 |
EINECS | 200-675-3 |
RTECS | 1009181SC |
Код ТНВЕД | 2918150000 |
Код ГНГ | 29181400 |
Код ЕТСНГ | 51600 |
Застосування
- Цитрат може використовуватися як буферне з'єднання, що запобігає зміні pH.
- Цитрат натрію застосовується для регулювання кислотності в кавомашинах.
- Цитрат натрію у формі 5% розчину використовується під час визначення швидкості осідання еритроцитів методом Панченкова.
- Сухий калій лимоннокислий тризамісний 1-водний (цитрат калію) застосовується в харчовій промисловості для виробництва харчових продуктів на пектинах, а саме:
кондитерських виробів (желейний мармелад, зефір, пастила, мармелад Гумові ведмежата, суфле та ін.)
фруктових консервів із високим і низьким вмістом сухих речовин (конфітрюр, желе, джем, дієтичні фруктові консерви, дитяче харчування на плодово-ягідній основі та ін.)
термостабільних начинок для хлібопекарних виробів, начинок для молочних виробів (йогурт, молочні десерти, сир та ін.)
начинок для морозива (йстопінги та айсрипли),
начинок для кондитерських виробів (карамель, шоколадні цукерки та ін.)
начинок для борошняних кондитерських виробів (рулети, тістечка, торти, пряники та ін.),
желейних начинок і поливок для прикрашання кондитерських виробів (наппаж та ін.),
ін'єкційних начинок для хлібопекарних виробів (кекси, берлінські пончики, круасани та ін.).
Основні | |
---|---|
Вага | 2000 г |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 68 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг