Кошик
150 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Вул. Ізмайлівська 11 А, Харків, Україна
+380 (57) 782-54-43
+380 (66) 888-00-32
+380 (98) 834-10-60
"Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Карагенан Каппа, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Карагенан е407 - каппа, йота і лямбда каррагинаны

Карагенан е407 – це природний полісахарид, який отримують з різних видів червоної морської водорості, в основному вирощуваної в акваторіях Філіппін та Індонезії.
Каррагинаны поділяються на 3 основних види: каппа-, йота - і лямбда-каррагинаны, які можна отримати у чистому вигляді селективної екстракцією з певних водоростей і рослин. Найбільш широке застосування знайшли каппа і йота каррагинаны

 

Технологічні властивості карагенану 
Карагенан виконує функції стабілізатора, згущувача й гелеутворювачі. Розчини каррагинанов мають досить високу в'язкість, проявляють псевдопластичность і розріджується при прокачуванні або перемішуванні

Всі каррагинаны при високих температурах гідратуючи, зокрема розчини каппа - і йота-каррагинанов у воді і молоці мають низьку в'язкість. При охолодженні ці каррагинаны утворюють гелі різної текстури в залежності від складу системи.
Каппа карагенан в присутності іонів К з водою здатний давати міцні гелі при нагріванні до температури вище 60 градусів з наступним охолодженням).

 

Застосування карагенану

Карагенан е407 прімененяется в різних галузях промисловості: м'ясної, рибної, молочної, хлібобулочної, кондитерської та ін. Інтерес до каррагинанам e407 обумовлений їх здатністю утворювати гелі, збільшувати в'язкість водних розчинів.
В сучасних харчових продуктах карагенан відіграє важливу роль, надаючи їм необхідну текстуру, структуру та фізичну стабільність, підвищуючи якість і вихід шинки, сосисок і продукції з м'яса і птиці. Для приготування гелів на водній основі і глазурі для тортів і тістечок вже давно використовують быстрожелирующийся карагенан. Карагенан входить до складу соусів, салатних дрессингов і підливок, загущая їх і стабілізуючи емульсію.
Каррагинан взаимодействует с белками молока и поэтому широко используется в производстве питьевого молока и молочных десертов. В присутствии каррагинанов повышается стабильность взбитых сливок и топпингов. При изготовлении мороженого - добавление каррагинана придает продукту мягкость и предотвращает появление кристаллов льда.

Каррагинан активно используется как стабилиазтор и гелеобразователь при изготовлении желе, пудингов, джемов, сосусов, начинок для пирогов и различных видов выпечки.
Каррагинан используется, как правило, в стабилизационных системах. Кроме них, в таких системах присутствуют различные виды камедей, хлориды. Такие системы позволяют значительно снизить тепло потери в готовом продукте. Кроме того готовая продукция наименее подвержена процессу синерезиса.

 Использование каррагинана в качестве загустителя и стабилизатора продукции позволяет решить следующие задачи:

·         увеличить выход готовой продукции, что способствует существенному снижению себестоимости;

·         улучшить потребительские свойства готовой продукции: уплотнение консистенции

·         улучшение нарезаемости (глянцевый срез) и придание эластичности;

·         уменьшить синерезис при хранении продукции;

·         снизить брак за счет уменьшения бульонно-жировых отеков при термической обработке.

 

Основні
Країна виробникКитай
Вага2000 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникКитай
  • Ціна: від 400 грн/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner