Кошик
256 відгуків
Вул. Ізмайлівська 11 А, Харків, Україна
+380 (57) 782-54-43
+380 (66) 888-00-32
+380 (98) 834-10-60
"Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Кальцій пропіонат Італія 20 кг., фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пропіонат кальцію Е282 (Calcium propionate, кальцій пропіоноволів) — являє собою одну з похідних пропіонової кислоти з хімічною формулою C6H10O4Ca. Зовні харчова домішка Е282 — це порошок або гранули у формі кристалів білого кольору. Пропіонат кальцію не має запаху, причому чудово розчиняється у воді. Незначно розчиняється в спиртах, не розчинний в ацетоні, бензолі.

Властивості пропіонату кальцію Е282:

У харчовій індустрії використовується як консервант, збільшує терміни придатності продукту, запобігає розвитку бактерій і грибків. Збагачує кінцеві продукти кальцієм.

Пропіонова кислота (консервант E282) повністю засвоюється організмом.

 

Сфера застосування:

 

Харчова промисловість:

  • Для консервування харчових продуктів і захисту їх від утворення різних бактерій і мікроорганізмів
  • Виробництво соусів із сої, оцту
  • Сир і аналоги сиру (для поверхневого оброблення)
  • Виробництво м'ясного фаршу та м'ясопродуктів
  • У виноробстві використовується для гальмування процесу старіння напоїв
  • У хлібопекарній промисловості використовується як антимікробний агент — інгібітор, що пригнічує ріст цвілі та грибків, сприяє продовженню терміну придатності готового продукту:

— хліб (пшеничний) нарізаний, розфасований, хліб житній для тривалого терміну зберігання

— хліб зі зниженою енергетичною цінністю, здобна випічка та борошняні кондитерські вироби, живиться

— хліб (пшеничний) розфасований для тривалого терміну зберігання, кучечка великодня, різдвяна

Дозування визначається такими чинниками, як кислотність і вологість, для продуктів із низьким pH необхідна менша кількість пропіонату кальцію:

Білий хліб, булочки, здоба

150-300 г на 100кг муки

Темний хліб, булочки, здоба

150-350 г на 100 кг муки

Пиріг (тесто, наповнювач)

120-300 г на 100 кг тіста або наповнювача

Фруктовий пиріг

100-300 г на 100 кг тіста

Творчий пиріг

100-220 г на 100 кг тіста

Бісквіт

220-350 г на 100 кг теста

Шоколадний пиріг

300-400 г на 100 кг тіста

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І РЕКОМЕНДОВАНЕ ДОЗУВАННЯ:

Пористе, бісквітне тісто, випічка — додавати пропіонат кальцію в премікс або на фазі дозрівання тіста зі інгредієнтами, що залишилися. Не додавати на визріле бісквітне тісто.

Представляємо Вам високоякісний продукт — пропіонат кальцію, як Універсальний засіб проти картопляної хвороби хліба. Ця харчова добавка пригнічує розвиток спор бактерій, що викликають захворювання, а також цвілі в хлібобулочних і мучених кондитерських виробах. Це чудова властивість продукту дає змогу виробляти хліб і хлібобулочні вироби в пакованні з тривалим терміном зберігання.

Переваги використання пропіонату кальцію:

  • запобігає утворенню цвілі на поверхні готових виробів
  • підвищує ферментативну толерантність
  • зменшує час ферментації
  • покращує м'якість готового виробу

Дозування: 0.1 - 0.4% до маси борошна.

Спосіб застосування: змішати з борошном.

Використання пропіонату кальцію Е282 не призводить до змін технологічного процесу, ніяк не впливає на смак і запах готових виробів, не замінює покращень для борошна.

Основні
ВиробникF
Країна виробникІталія
  • Ціна: 2 700 /мішок
  • Спосіб упаковки: Мешок 20 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner