Кошик
150 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Вул. Ізмайлівська 11 А, Харків, Україна
+380 (57) 782-54-43
+380 (66) 888-00-32
+380 (98) 834-10-60
"Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Бензоат натрію порошок, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мінімальне замовлення 25 кг (мішок)
Застосування

 

Натрій бензоат (бензоат натрію) — харчова добавка (E211), відноситься до групи консервантів. Надає сильну пригнічуючу дію на дріжджі і цвілеві гриби, включаючи афлатоксинообразующие, пригнічує в мікробних клітинах активність ферментів, відповідальних за окислювально-відновні реакції, а також ферментів, що розщеплюють жири і крохмаль.
Дія бензоату натрію спрямовано, головним чином, проти дріжджів і пліснявих грибів, деяких бактерій (молочнокислих, оцтовокислих і БГКП). Ефективність застосування бензоату натрію зростає в кислому середовищі (рН 3,8 - 4,5).
Бензоат натрію розчиняють у невеликій кількості питної води. Потім цей розчин вносять в продукт. Стадія внесення консерванту у продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації.

Застосовується:

  • в якості консерванту для маргаринів, майонезів і делікатесних продуктів, що містять майонез;
  • в якості консерванту для кислої фруктової продукції;
  • для консервування чистих фруктових соків, особливо призначених для подальшої переробки.
  • Для інактивації ферментів і зниження загальної кількості мікроорганізмів продукт додатково пастеризують;
  • у безалкогольних напоях служить додатковим недорогим фактором захисту проти дріжджів;
  • в якості консерванту в фармації;
  • при виробництві гігієнічних і косметичних засобів, наприклад, зубних паст, шампунів, гелів;
  • у тютюновій промисловості для запобігання пліснявіння курильних і жувальних сортів тютюну;
  • в якості інгібітора додають в охолоджуючі рідини автомобільних двигунів.
Приблизна дозування:
  • м'ясопродукти -- 0,1--0,4 %;
  • повидло, меланжо, кондитерські вироби -- 700 мг/кг;
  • плодово-ягідні напівфабрикати і маргарин -- 1000 мг/кг;
  • рибна ікра і рибні консерви -- 1000--2000 мг/кг;
  • кілька -- 2600 мг/кг;
  • безалкогольні напої -- 150 мг/л;
  • алкогольні напої з рівнем алкоголю менше 15 % -- 200 мг/л;
  • джеми з малим вмістом цукру, желе, мармелади, фруктові пасти -- 500 мг/кг;
  • безалкогольне пиво -- 200 мг/л

Бензоат натрію розчиняють у невеликій кількості питної води. Потім цей розчин вносять в продукт. Стадія внесення консерванту у продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації

Основні
Країна виробникКитай
Вага2000 г
Користувальницькі характеристики
ВиробникКитай
  • Ціна: 119 грн/кг
  • Спосіб упаковки: Мішок 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner