Сахарин — синтетична солодка речовина, найстаріша та найвідоміша синтетична підсолоджувач, один із найстабільніших і найдешевніших підсолоджувачів. Він у 300-550 слаще сахарози. Стабільність сахарину, зокрема під час високотемпературного оброблення продуктів, а також під час зберігання в готових напоях необмежена. Сахарин — інсулінонезалежний підсолоджувач, не викликає карієсу.Обічний цукор використовується у формі натрієвої солі (цукринат натрію), який добре розчиняємо у воді та водних розчинах (до 700 г/л).
Цукоринат натрію застосовується для виробництва:
- Діабетичних продуктів
- Напій
- Рибних, овочевих і фруктових консервів
- Салатів
- Хлібопекарних виробів
- Кондитерських виробів, кремів, десертів
- Молочних і кисломолочних продуктів
- Соусів та інших продуктів, а також у косметиці, фармацевтичній промисловості, виробництві кормів для тварин.
Спосіб застосування: цукоринат натрію вносять у продукт як розчин у воді або невеликій кількості найбільш підсолоджуваного продукту. Дозування підсолоджувача можна розрахувати, подівши кількість замінного цукру на коефіцієнт солодкості.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 262,63 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг