Кошик
УкраїнаХарківська областьХарківВул. Ізмайлівська 11 А
+380577805443
+380949768443
+380668880032
ТОВ "Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Декстроза харчова, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Рлюкоза , або декстроза зустрічається в соку багатьох фруктів і ягід, у тому числі і винограду, від чого і походить назва цього виду цукру. Є шестиатомний цукром (гексозой). Глюкозное ланка входить до складу ряду ді- (мальтози, сахарози і лактози) і полісахаридів (целюлоза, крохмаль). Безбарвна кристалічна речовина солодкого смаку, розчинне у воді, розчинно в реактиве Швейцера: аміачному розчині гідроксиду міді — Cu(NH3)4(OH)2, в концентрованому розчині хлориду цинку і концентрованому розчині сірчаної кислоти. Глюкозу використовують при інтоксикації (наприклад при харчовому отруєнні або діяльності інфекції), вводять внутрішньовенно струминно і крапельно, так як вона є універсальним антитоксичну засобом. Також препарати на основі глюкози і сама глюкоза використовується ендокринологами при визначенні наявності і типу цукрового діабету у людини (у вигляді стрес тесту на висновок підвищеної кількості глюкози з організму). Глюкоза використовується в основному при виробництві харчових продуктів. Глюкоза застосовується в хлібопеченні. Перевага застосування глюкози в хлібопеченні полягає не тільки в тому, що тісто швидко і повно зброджується, але і в тому, що кірка хлібних виробів стає блискучою золотисто-коричневою, м'якуш має рівномірну пористість, хороший смак і довго зберігає свіжість. Крім того, застосування глюкози в хлібопеченні мало своєю метою зниження вартості хліба завдяки більш низькій ціні глюкози, ніж бурякового цукру. В кондитерском производстве глюкоза используется в смеси с сахаром при изготовлении мягких конфет, шоколада, печенья, крекеров, кексов.Глюкоза также широко применяется при производстве алкогольных напитков — пива, вина, ликеров. Применение глюкозы в смеси с патокой при производстве консервов, замороженных фруктов и джемов увеличилось в последние годы в 6 раз. В настоящее время в производстве мороженого применяется глюкоза в смеси с сахаром. У фруктових сорти морозива відсоток глюкози і патоки вище, ніж у вершковому маслі, це пояснюється тим, що їх застосування підвищує якість морозива, надаючи йому смак фруктів і зберігаючи при цьому аромат.

Основні
Виробник  Hugestone Enterprise
Країна виробник  Китай
Вага20000 г
  • Ціна: 900 грн./мішок