Кошик
135 відгуків
Вул. Ізмайлівська 11 А, Харків, Україна
+380 (57) 782-54-43
+380 (66) 888-00-32
+380 (98) 834-10-60
"Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Яблучна кислота 25 кг., фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

D-яблучна кислота – безбарвні кристали, t пл. 130,8 °С; розчинність (г в 100 г розчинника): у воді – 144 (при 26 °С), 411 (при 79 °С), в етанолі – 35,9 (при 20 °С), в діетиловому ефірі – 0,6 (при 20 °С), не розчиняється в бензолі.

L-яблучна кислота – безбарвні кристали, t пл. 100 °С; добре розчинна у воді, розчинність (г в 100 г розчинника): в етанолі – 68,3 (при 20 °С), в діетиловому ефірі – 1,9 (при 20 °С), не розчиняється у бензолі. Величина питомого оптичного обертання у водних розчинах сильно залежить від концентрації і температури.

У природі поширена L-яблучна кислота. Вона міститься в кислих плодах, наприклад у незрілих яблуках, агрусі, плодах горобини, в ревені, у вигляді кальцієвої солі в тютюні, а також у невеликій кількості у вині.

Отримують D,L-яблучну кислоту відновленням виноградної кислоти, гідролізом D, L-бромянтарной кислоти, відновленням оксалилуксусной кислоти НООССОСН2СООН амальгамою Na або відновленням її ефірів з подальшим гідролізом, а також гідратацією фумарової та малеїнової кислоти при 150-200 °С, при використанні NaOH, при 100 °С. D-яблучна кислота утворюється з невеликим виходом при відновленні D-винної кислоти HI при 130 °С, а також поряд з L-яблучної кислоти при розщепленні рацемата алкалоїдом цинхонином. L-яблучну кислоту виділяють з природної сировини.

Застосування: У промисловості L-яблучну кислоту використовують при виробництві вин, фруктових вод і кондитерських виробів, як смакову добавку і регулятор рН. Яблучну кислоту застосовують у медицині як складову частину проносних засобів і препаратів від хрипоти.

Основні
Країна виробникКитай
Вміст основної речовини99.6%
Основні атрибути
Країна виробництваКитай
  • Ціна: 5 525 грн/мішок
  • Спосіб упаковки: Мішок 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner