Кошик
135 відгуків
Вул. Ізмайлівська 11 А, Харків, Україна
+380 (57) 782-54-43
+380 (66) 888-00-32
+380 (98) 834-10-60
"Компанія" Укрхімсировина'
Кошик
Ланолін, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Фасовка бочка 50 кг
Ланолін - тваринний віск, одержуваний при вываривании вовни овець. Розрізняють наступні види ланоліну: ланолін безводний, гидратный ланолін, ацетильований ланолін, гидрогенизированный ланолін, оксиэтилированный ланолін. В'язка буро-жовта маса. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів (зокрема, холестерину). Ланолін добре вбирається в шкіру і володіє пом'якшувальною дією. Це густа, в'язка маса жовтого або жовто-бурого кольору, своєрідного запаху, плавящаяся при температурі 36 — 42 °C. Найціннішим властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200 % (від власної маси) води, до 140 % гліцерину і близько 40 % етанолу (70 % концентрації) з утворенням емульсій типу вода/масло. Широко застосовується в складі різних косметичних засобів — кремів і т. п., в медицині використовується як основа для різних мазей (зокрема очних), пластирів і клейких пов'язок, а також для пом'якшення шкіри (у суміші з рівною кількістю вазеліну). Ланолін використовується як компонент кондиціонерів для волосся, він благотворно впливає на структуру і самоочистка волосся
Основні
Виробник XIMA
Країна виробникКитай
  • Ціна: 28 500 грн/кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner