Мінімальне замовлення 25 кг (мішок)
Винну кислоту (добавку Е334) з різної сировини. Це можуть бути відходи виноробної промисловості, наприклад, винний камінь або вінокісла вапно. Також використовуються сушені винні дріжджі або, вкрай рідко, свіжі фрукти.
Застосування
Застосовується в харчовій промисловості (харчова добавка Е334), в медицині, в аналітичній хімії.
У харчовій промисловості винна кислота використовується як регулятор кислотності й антиоксидант під час виробництва консервів, джемів, желе та різних кондитерських виробів. Добавка Е334 додається під час виготовлення напоїв і столових вод, знаходить широке застосування у сфері виноробства. Винна кислота є однією зі складників терпкого смаку у вині. Винна кислота допомагає уповільнити природні зміни, які призводять до псування готових товарів харчового призначення.
У фармацевтичній промисловості використовується для виробництва розчинних ліків, шипучих таблеток і деяких інших препаратів; у косметологічній промисловості, для виробництва кремів і лосьйонів для обличчя й тіла; у текстильній – для фарбування тканин; в аналітичній хімії — для виявлення цукрів та альдегідів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Weifang |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 230,01 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг