Властивості, отримання та сфери застосування яблучної кислоти
Речовина належить до оксикарбонових кислот і являє собою кристали без кольору та чітко окресленого запаху, які добре розчиняються в спирті та воді.
У природі яблучна оцтова кислота трапляється в соку яблук, а також у горобині, малині та винограді. Вперше речовина була синтезована з яблук, тому й дістала свою назву.
Яблучну кислоту гуртом набувають багато підприємства харчової промисловості, які використовують його у виробництві кондитерських виробів, а також води з фруктовим смаком. У харчовій промисловості яблучна кислота зареєстрована як добавка Е296. Також відомо застосування яблучної кислоти в медицині.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 170 ₴/упаковка