Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Харчовий желатин призначений для харчової промисловості. Його використовують під час виготовлення м'ясних і рибних консервів, желе, вин, морозива, для приготування заливних страв, мусів, кремів, тортів, кондитерських та інших виробів. Сам по собі желатин не має ані смаку, ані запаху. Желатин застосовують для виробництва морозива для запобігання кристалізації цукру та зменшення згортання білка. Желетин містить велику кількість гліцину, амінокислоти, яка є одним із джерел енергії для життєдіяльності організму. Білкові продукти стегна гліцином, тому желатин — корисна добавка до м'ясного раціону.
Основні | |
---|---|
Тип | Желатин |
Вага | 2000 г |
Країна виробник | Польща |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Польща |
- Ціна: 360 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг