Мінімальний об'єм постачання 25 кг (мішок)
Манітол або манніт (лат. mannitum) — спирт із групи цукрів. Ліофілізована маса світло-жовтого кольору. Розчинимо у воді (дуже легко — у гарячій). Хімічна назва D-Маніт. Манітол широко застосовується в фармацевтичній та харчовій промисловості. У сучасній медицині маннітол розглядається, переважно, як ввідний внутрішньовенно-осмотичний діуретик, засіб, що сприяє виведенню з організму рідини. У фармацевтиці маннітол часто використовується як допоміжна, неактивна речовина. Манніт у харчовій промисловості використовується як підсолоджувач, а також як добавка, що перешкоджає утворенню грудок у молочних та інших продуктах.
Основні | |
---|---|
Вага | 2000 г |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 250 ₴/кг