Мінімальне замовлення 25 кг. (Мішок)
Фруктоза (арабіно-гексулоза, лівулоза, фруктовий цукор) — моносахарид — кетогенексоза, у живих організмах наявний виключно D-ізомер — у вільному вигляді майже у всіх солодких ягодах і плодах, як моносахаридна ланка входить до складу цукрози і лактулози. Використовується під час приготування напоїв і десертів. Добре засвоюється організмом, не чинячи шкідливого впливу. Оскільки фруктоза має приємний солодкий смак, під час її застосування кількість цукру можна знизити на 30-50%. Це істотно під час виробництва низькокалорійних дієтичних продуктів і в фармакопії для хворих на цукровий діабет. Відносна солодкість солодких речовин представлена нижче: Фруктоза 120-175, сахароза 100, Глюкоза 70, Сорбіт 50-60, Маніт 40-50, Мальтоза 30, лактоза 15
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 2000 г |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Китай |
- Ціна: 2 500 ₴/мішок